Македониjа 24

АРМ и МО со осуда за тројното убиство во Злетово

Објавени: 25 ноември 2014 Категорија: Македонија

"Генерал штабот и Министерството за одбрана го осудуваат денешното тројно убиство во пробиштипско Злетово...

Интервју

prev next