Македониjа 24

"Гинекологија Чаир доби нов современ обијект "

Објавени: 27 октомври 2012 Категорија: Македонија

"Премиерот Никола Груевски и министерот за здравство Никола Тодоров денеска ја посетија Специјалната болн...

Интервју

prev next